Integroidu kanssamme

Me Contentorilla olemme sitä mieltä, että verkkoyrityksen tulisi olla helppoa tilata laadukkaita tekstejä. Ohjelmointirajapintamme ja moduuliemme avulla voit lähettää, poimia ja julkaista verkkotekstejäsi suoraan verkkosivustollesi tai CMS-järjestelmääsi. Loistavia tekstejä helposti!

Yhdestä tekstirivistä tuhansiin sanoihin – minimaalisella hallinnollisella työllä

Yleinen käytäntö on se, että verkkokaupan jokaisen käännöksen takana on hieman hallinnollista työtä. Ensinnäkin sinun tulee kerätä kokoon kaikki käännettävät tekstit. Seuraavaksi lähetät tekstit sähköpostitse ja odotat käännöksiä. Kun valmis teksti sitten viimein palautuu sinulle, kopioit vielä tekstit Excelistä oikeille paikoilleen verkkokauppasi sivustolle.

Contentor GO! tarjoaa mahdollisuuden unohtaa aikaavievät hallinnolliset tehtävät. Sinun ei tarvitse ladata tiedostoja ja toistaa copy-paste-toimintoa kerta toisensa jälkeen. Contentor GO! mahdollistaa kaiken sisällön lähettämisen yhdestä lauseesta tuhansiin sanoihin, täysin integroituna ja sinun tarpeidesi mukaisesti räätälöitynä. Haluamme asiakkaidemme voivan vähentää aikaavievää hallinnollista työtään ja keskittyä enemmän verkkobisneksen vetämiseen. Ratkaisemme ongelmasi integroinnin avulla, joka mahdollistaa suoran yhteyden joko ohjelmointirajapintaamme tai moduuleihimme (kuten esimerkiksi verkkokaupan alusta Magento).

Saumattomilla käännöksillä säästät aikaa ja rahaa

Contentor GO! vähentää asiakkaidemme hallinnollista työtä ja integrointi luo myös nopeamman sujuvuuden Contentorin kotisivuilla. Täysin integroitu asiakas voi tilata tekstit ja käännökset välittömästi tilauksen tarpeen ilmetessä sekä vastaanottaa valmiit tekstit välittömästi, kun ne on oikoluettu. Tämä on ydin tehokkaalle prosessille, joka on luotu vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi.

Automaattinen ja saumaton sujuvuus tarjoaa valtavasti lyömättömiä etuja. Integraation avulla voit perustaa ja yhdistää täysin automaattisia siirtoja joko suoraan omaan verkkoalustaasi tai CMS- tai PIM-järjestelmiisi. Julkaistu artikkeli laukaisee käskyn Contentorille, minkä seurauksena artikkeli oikoluetaan tiimimme toimesta ja lähetetään automaattisesti takaisin sinulle julkaistavaksi. Tämä luo yksinkertaisen ja tehokkaan työnkulun minimaalisella hallinnollisella työllä. Ja jos meiltä kysytään, juuri tämä on kannattavan yritystoiminnan edellytys.

Moduulit – edistä aloitustasi

Kun aikeissa on aloittaa yhteistyö Contentor GO! -palvelun kanssa, tarjoamme moduuleja/liitännäisiä/laajennuksia, jotka mahdollistavat yhdistettävyyden moniin eri alustoihin. Meillä on tällä hetkellä moduuleja muun muassa alustoille Magento, Magento 2 ja Prestashop sekä projekteja WooCommercen kanssa, muutamia mainitaksemme. Otathan meihin yhteyttä halutessasi tietää lisää mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joita voimme tarjota juuri sinun alustallesi tai CMS- tai PIM-järjestelmällesi.

Kehityksemme tapahtuu talon sisällä meidän seuratessamme ja kehittäessämme ohjelmointirajapintaamme ja moduulejamme jatkuvasti. Miksi? Koska haluamme olla tyytyväisiä ratkaisuihimme. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkkaavaisesti ja yleinen käytäntömme on tehdä läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa myös julkaistessamme uuden toiminnallisuuden. Sen lisäksi käymme jatkuvasti keskusteluja nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa, koskien heidän tarpeitaan suhteessa teknisten ratkaisujemme tarjontaan.

Asennus, toteutus ja tuki

Contentorilla olemme aina saatavilla asiakkaitamme varten. Palvelu on vilpittömän yritystoimintamme kulmakivi. Olipa kyseessä sitten ohjelmointirajapinnan tekninen tuki tai toteutus tai moduulin asennus ja asetukset, olemme aina valmiina auttamaan sinua.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen
dev@contentor.se.

Haluatko tietää lisää teknologiastamme? – Lue dokumentointimme ohjelmointirajapintaamme ja Magento-moduuliamme koskien..

Contentor API

Contentor API on tekninen moottori, joka pyörittää Contentor GO! -liitännäistä. API-ohjelmointirajapinnan avulla voit lähettää ja vastaanottaa tilauksiasi, käsitellä tekstiesi eri versioita sekä hallinnoida tilauksiasi – kaikki tämä omasta back-endistäsi käsin.

Grafisk bild i grönt. På bilden är det ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Magento

Magento-liitännäisen avulla voit aloittaa Contentor GO! -palvelun käytön nopeasti ja helposti. Tilaa tekstikäännökset ja muuta uutta sisältöä suoraan omalta alustaltasi. Kun voit automatisoida tilausprosessin tilaamalla tekstejä joko massana tai yksittäin ja sitten julkaista automaattisesti oikoluetut tekstit, säästät arvokasta aikaa, jonka voit käyttää verkkobisneksesi pyörittämiseen.

Grafisk bild i blått. På bilden är det ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Magento 2

Aloita nyt Contentor GO! -palvelun käyttö. Tilaa korkealaatuisia käännöksiä ja sisältöä helposti ja vaivattomasti suoraan omasta back-endistäsi, joko massana tai teksti kerrallaan, ja julkaise niitä automaattisesti sen jälkeen, kun tekstisi ovat läpikäyneet huolellisen oikolukumme.

Grafisk bild i orange. På bilden är det ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Prestashop

Ota Contentorin API nopeasti ja helposti käyttöön! Tilaa käännöksiä ja sisältöä suoraan Prestashop-alustan back-endistä, joko erinä tai yksittäisinä teksteinä. Julkaise automaattisesti, kun tekstit saapuvat Contentorilta.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen

100 % tyytyväisyystakuu!
Ei vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Joustava & turvallinen