Case: Hatstore

“Contentor on aina ymmärtänyt tarpeemme ja sen, kuinka tekstit kirjoitetaan parhaalla tavalla. He ovat ratkaisuissaan joustavia ja heidän kanssaan on helppo olla tekemisissä.” – Filip Klasson, Hatstore.se

Tietoa toimeksiannosta

Hatstore on antanut Contentorille ahkerasti toimeksiantoja Euroopan liiketoiminnan kasvuvaiheen aikana. Verkkosivustojen lisäksi Contentor on toteuttanut myös pienempiä kampanjatoimeksiantoja eri maissa. Filip Klasson, Hatstoren toimitusjohtaja ja perustaja, pitää SEO:ta yhtenä verkkosisällön tärkeimmistä tekijöistä:

“Meille hyvä teksti on SEO-optimoitu. Se on Hatstoren tärkein prioriteetti. Siksi arvostamme sitä, että Contentor on tarkkana erilaisten avainsanojen osalta ja osaa poimia niistä tärkeimmät.”

Yhteistyötä Contentorin kanssa Filip Klasson kuvaa vain positiivisin sanankääntein:

“Contentorin kanssa on ollut todella helppoa työskennellä. Työnkulku on sujuva ja he ovat olleet aina auttavaisia, kun olemme kohdanneet erilaisia ongelmia”, hän kertoo.

Asiakas – Hatstore.se

Hatstore on määränpää sinulle, joka etsit jotakin uutta päähän laitettavaksi. Alustaan, vuodesta 2011 lähtien, yritys on kasvanut nopeaan tahtiin. Nykyään Hatstore-verkkokauppaa käydään Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Päähuomio on lippiksissä ja myssyissä, ja yli 3000 mallin valikoiman ansiosta asiakkailla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

Toimitusjohtaja ja perustaja on nimeltään Filip Klasson. Hän työskentelee suurella intohimolla lippiksiä ja päähineitä kohtaan, luodakseen kasvavasta lippisimperiumista markkinajohtajan Euroopassa. Hän on kollegoineen hyvässä vauhdissa tämän tavoitteen saavuttaakseen.

Niklas Nordheim ja Filip Klasson sivustolla Hatstore.se
Niklas Nordheim ja Filip Klasson – Hatstore.se
Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen