Case: Nordic Choice Hotels

“Etsimme yhteistyökumppania, joka on nopea, tarkka ja positiivinen, ja kaikki ne ominaisuudet löysimme Contentorista. Heillä on upea “hoidetaan asiat kuntoon”-mentaliteetti ja he ovat aina nopeita ja luotettavia.” – Eva Lindewall, Nordic Choice Hotels

Tietoa toimeksiannosta

Nordic Choice Hotels antoi toimeksiannon Contentorille digitaalisen laajenemisvaiheensa aikana vuonna 2015, kun heidän verkkosivuistaan lanseerattiin kaksi uutta kieliversiota. Eva Lindewallin, Digital Content Producerin, mielestä hyvin käännetty teksti ottaa huomioon paikalliset kielen sävyihin ja kulttuuriin liittyvät erot:

“Sisällön tulee olla mukautettu vastaanottajan mukaan. On tärkeää säilyttää tämä aspekti keskiössä ja uskaltaa toimia sen mukaan”, hän huomauttaa.

Nordic Choice Hotelsin yhteistyö Contentorin kanssa on toiminut hänen mukaansa todella hyvin:

“Olemme todella iloisia siitä, että olemme valinneet Contentorin yhteistyökumppaniksemme käännöksiämme varten. Se, että tekstien käännösten lisäksi voimme saada paikallistettua SEO-sisältöä, on vielä lisäetu”, hän päättää.

Magasinetista voit lukea lisää Nordic Choice Hotelsista, heidän laajenemisestaan ja siitä, kuinka he työskentelevät lokalisoinnin kanssa.

Asiakas – Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels tarjoaa ainutlaatuisia hotelleja ja hotelliketjuja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Etsitpä sitten urbaania ja trendikästä tai ylellistä ja klassista, tai vaikkapa parasta kongressitilaa, he voivat tarjota hotellin, joka on toiveidesi ja tarpeidesi mukainen.

Eva Lindewall työskentelee Nordic Choice Hotelsilla Digital Content Producerin roolissa. Contentor on kääntänyt ja lokalisoinut hotelliketjun tekstejä, kun he ovat laajentuneet uusille markkinoille digitaalisesti.

100 % tyytyväisyystakuu!
Ei vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Joustava & turvallinen