Case: Partyking

Partyking otti käyttöönsä Contentorin APIn. ”Yhteistyö Contentorin kanssa tuntuu turvalliselta ja yksinkertaiselta. Tech-tiimimme ovat työskennelleet lähellä toisiaan ja olemme erittäin tyytyväisiä tämän yhteistyön tuottamaan lopputulokseen.” – Caroliné Johansson, Norjan-vastaava

Tietoa toimeksiannosta

Partyking kääntyi Contentorin puoleen saadakseen apua tekstiensä käännöksiin, kun oli norjalaisen verkkokaupan lanseeraamisen aika. Caroliné Johansson, joka osaa norjaa, kirjoitti niistä osan itse, mutta tarvitsi apua, sillä kyseessä oli suuri ja kattava työ.

”Kaikki sujui hyvin, mistä olemme todella kiitollisia. Verkkokauppana, ilman täydentävää fyysistä myymälää, olemme todella haavoittuvaisia, jos verkossa oleva viestintä ei toimi kuten pitäisi”, sanoo Caroliné.

Käännökset siirtyvät sujuvasti APIn kautta

Nykyisin Partyking lähettää aineistoa tekstejä varten Contentorille lähes päivittäin. Integraatio Contentorin APIn kanssa on tehnyt tilauksista yksinkertaisia ja sujuvia. Partykingin omat copywriterit kirjoittavat ja Contentor kääntää.

”Olemme todella tyytyväisiä ja olemme laskeneet, että olemme tähän mennessä käännättäneet yli 1 600 000 sanaa Contentorilla”, kertoo Caroliné.

Magasinetissa Caroliné Johansson kertoo yrityksen kasvusta ja panostuksesta Norjaan.

Contentor on sittemmin lokalisoinut Partykingin verkkosivun myös sekä Tanskan että Suomen markkinoille.

Asiakas – Partyking

Partyking tarjoaa suuren ja hauskan valikoiman naamiaisasuja, juhlatarvikkeita ja hauskoja lahjoja. Vuonna 2016 lanseerattiin myös verkkokauppa Norjassa.

Caroliné Johansson_Partyking_Contentor
Caroliné Johansson on Partykingin Norjan-vastaava.
Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen