Case: Tailorstore

“Contentor on ymmärtänyt avainsanat, joiden kanssa työskentelemme ja he varmistavat, että lopputulos on aina sama.” – Tobias Lindblom, Tailorstore.se

Tietoa toimeksiannosta

Contentor hoitaa Tailor Storen kotisivujen päivitysten jatkuvat käännökset ja uutiskirjeet norjaksi, puolaksi ja hollanniksi. Ja Tobias Lindblom, Tailor Storen Marketing Director, näkee asetelmassa useita etuja – muun muassa SEO-näkökulman:

“SEO-työ saa jatkuvuutta. Contentor on ymmärtänyt avainsanat, joiden kanssa työskentelemme ja he varmistavat, että lopputulos on aina sama.”

Tailor Store on myös antanut Contentorille yksittäisiä toimeksiantoja, esimerkiksi puolan- ja ja hollanninkielisten verkkosivustojen laaduntarkastuksia.

“Käänsimme puolankielistä verkkosivuamme aluksi itse, mutta emme oikein päässeet oikeaan suuntaan sen kanssa. Otimme mukaan Contentorin, joka sai kirjoittaa ja tehdä loput”, Tobias Lindblom kertoo esimerkkinä.

Asiakas – Tailor Store

Tailor Store myy muotia hyvin pukeutuville. Räätälöitynä kunkin asiakkaan mukaan, kestävyyden ja ympäristön ollessa keskiössä. Tavoitteena on muuttaa maailmaa: paita ja puku kerrallaan.

Tailor Store on Contentorin asiakas.
Tailor Store valitsi käännöksilleen Contentorin.

Magasinetissa Tailor Storen toimitusjohtaja, Jan Höjman, kertoo siitä, kuinka vaatteita räätälöidään asiakkaille ilman, että heidät tavataan fyysisesti.

Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen