Case: Viva Media

”Tarvitsemme monipuolisen kumppanin, joka pystyy mukautumaan nopeasti kunkin tehtävän mukaan.” ­– Ricky Pettersson, Viva Media.

Tietoa toimeksiannosta

”Etsimme tekstien ja käännösten toimittajaa, joka on ajan tasalla siitä, kuinka kirjoitetaan tehokasta ja hyvää tekstiä, joka suosii sekä sivuston vierailijoita että hakukoneita.”

Ricky Pettersson, Head of SEO, kertoo, että Viva Media valitsi yhteistyön Contentorin kanssa tuottaakseen hyvin erilaisia tekstejä hyvin erilaisille kohderyhmille – koskien sekä käännöksiä että copywriting-tehtäviä.

”Tarvitsemme monipuolisen kumppanin, joka pystyy mukautumaan nopeasti kunkin tehtävän mukaan.”

Contentorin tarjoamana suurena etuna Ricky pitää nopeaa ja sujuvaa palvelua.

”Haimme tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme ja Contentorin kirjoittajien ja kääntäjien kanssa voidaksemme muokata ja hienosäätää sisältöä suurimman mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi.”

Asiakas – Viva Media

Viva Media on yksi Pohjoismaiden suurimmista digitaaliseen markkinointiin keskittyneistä toimistoista. Yritys keskittyy tuloksiin ja tarjoaa palveluita esimerkiksi verkkoanalyysin, hakumedioiden, displayn, sosiaalisen median ja verkkotuotannon osa-alueilla – kaikki räätälöityinä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ricky Pettersson, Head of SEO, Viva Media.
Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen