Case: Wakakuu

“Tarvitsimme toimijan, joka ei vain poiminut käännöksiinsä toimialamme oikean sanaston, vaan jolla on myös hyviä teknisiä ratkaisuja.”
– Fredrik Säfsten, CTO Wakakuu

Tietoa toimeksiannosta

Wakakuu halusi panostaa enemmän nykyisiin markkinoihin lisäämällä paikallista läsnäoloa. Askel tällä tiellä oli kääntää kaikki verkkosivuston sisältö ja jatkuvat tuotetekstit niin nopeasti ja sujuvasti kuin mahdollista. Silloin he ottivat yhteyttä Contentoriin. Fredrik Säfsten, Wakakuun CTO, kertoo:

“Tarvitsimme toimijan, joka ei vain poiminut käännöksiinsä toimialamme oikean sanaston, vaan jolla on myös hyviä teknisiä ratkaisuja, sillä pelkistä manuaalisista tilauksista olisi tullut meille liian kankeita. Useat suosittelivat ottamaan yhteyttä Contentoriin.”

Hän jatkaa:

“Meillä on ollut workshop Contentorin kanssa ja olemme keskustelleet tarpeistamme ja erilaisista mahdollisuuksista. Tavoitteena on saada aikaan vieläkin tehokkaampi järjestelmä yhdessä. Emme ole vielä päässeet tavoitteeseemme, mutta saavumme sinne varmasti ajan kuluessa.”

Asiakas – Wakakuu

Wakakuu yhdistää henkilökohtaisesti valitut vaatteet ja asusteet muodikkuuteen ja laatuun. Myynti tapahtuu verkossa ja yhdistetyssä Showroom-myymälässä. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2011 ja on tehnyt itsestään nimen muotialalla pohjoismaisilla markkinoilla valitsemalla jokaisen tuotteensa huolellisesti.

Wakakuu Contentor
Wakakuu valitsee huolellisesti myymänsä vaatteet.

Oletko kiinnostunut siitä, mitä Wakakuu ajattelee konseptistaan? He kertovat siitä lisää Magasinetissa.

Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen