API

Contentor API on tekninen moottori, joka pyörittää Contentor GO! -liitännäistä. API-ohjelmointirajapinnan avulla voit lähettää ja vastaanottaa tilauksiasi, käsitellä tekstiesi eri versioita sekä hallinnoida tilauksiasi – kaikki tämä omasta back-endistäsi käsin.

Aloita APIn käyttö

Contentor GO! -palvelun käyttäminen API-integraatiolla on helppoa millä tahansa alustalla tai menetelmällä. Voit joko toteuttaa sen yhdellä monista liitännäisistämme, jotka olemme kehittäneet erityiselle palvelimelle, tai voit integroida APIn suoraan omille sivuillesi. Julkaisemme jatkuvasti liitännäisiä yleisimmin käytetyille alustoille sekä etsimme kumppanuuksia palveluntarjoajien kanssa.

Ottaessasi APIn käyttöön sivustollasi saat täyden hallinnan sivustosi toiminnallisuudesta. Voit esimerkiksi määrittää, kuinka haluat luoda raportteja ja mitkä työnkulut haluat automatisoida. Nykyisille alustoille tarjoamamme liitännäiset tekevät APIn käyttöönotosta helpompaa, edullisempaa ja nopeampaa. Tulevaisuuden tavoitteena on se, että liitännäiset tulevat tarjoamaan saman toiminnallisuuden, jonka suoraan APIn käyttöön ottavat asiakkaat saavat.

Mikä on API?

API (application programming interface) tai ohjelmointirajapinta on ohjelmiston liitäntärajapinta, eli tapa jolla ohjelmistot ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Contentor API mahdollistaa muiden järjestelmien suoran vuorovaikutuksen käännös- ja sisältöalustaamme. Kun kyseessä on Contentor GO!, tyypillinen APIn kautta tapahtuva kommunikointi on käännöstekstin tilaus tai vaihtoehtoisesti kirjoitetun tai oikoluetun tekstin vastaanottaminen.

API-järjestelmän etuna on se, että perinteisesti aikaavievät toiminnot, kuten tiedostojen lataaminen tai postitus, voidaan nyt tehdä automatisoituina. Kun verkkosivustosi tai CMS-alustasi pystyy kommunikoimaan suoraan palvelumme kanssa, tekstin luomisprosessi ja käännöstyöt sujuvat paljon tehokkaammin ja edullisemmin.

Illustration över ett API:s funktion

Contentor GO!

Automatisoi teksti- ja käännöstyö integraation kautta. APImme tai liitännäistemme avulla voit nopeasti ja helposti lähettää, noutaa ja julkaista verkkotekstiä suoraan verkkokauppa-alustassasi tai CMS-järjestelmässäsi.

Grafisk bild i grönt. På bilden är det ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Magento

Magento-liitännäisen avulla voit aloittaa Contentor GO! -palvelun käytön nopeasti ja helposti. Tilaa tekstikäännökset ja muuta uutta sisältöä suoraan omalta alustaltasi. Kun voit automatisoida tilausprosessin tilaamalla tekstejä joko massana tai yksittäin ja sitten julkaista automaattisesti oikoluetut tekstit, säästät arvokasta aikaa, jonka voit käyttää verkkobisneksesi pyörittämiseen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen

    Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
    Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
    Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen