Contentor ☀ Magento 2

Contentorin APIn avulla voit tilata käännöksiä ja sisältöä suoraan Magento 2 Contentor GO! back-endistäsi. Voit myös julkaista automaattisesti tuotteita uusilla markkinoilla, kun tilaamasi tekstit ovat valmiita.

Contentor API – Magento

Magento-liitännäinen kytkee Contentor GO! -palvelun toiminnallisuuden suoraan oman alustasi back-endiin. Yksinkertaisella asennuksella voit aloittaa Contentor GO! -palvelun käytön heti niin halutessasi tilataksesi tekstejä ja julkaistaksesi ne suoraan omilla sivuillasi.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään sekä Contentor GO! API -palvelua että liitännäisiä, joten voit luottaa toimintojemme varmuuteen ja kattavuuteen. Tarjoamme käyttäjillemme mahdollisuudet virtaviivaiseen sisällönhallintaan sekä optimoidut prosessit tekstin luomiseen. Magento-käyttäjänä voit käyttää Contentor GO! -palvelun innovatiivisia tekstiversioiden hallintapalveluja. Näin voit varmistaa, että tiettyjen tuotteiden tekstisisältöä voidaan päivittää yksittäisille markkinoille, edistääksesi laadukasta liiketoimintaa kaikilla yrityksesi toiminnan kannalta oleellisilla markkinoilla.

Automatisoi käännöstyö

Contentor API -liitännäinen Magentolle mahdollistaa sinun luoda omia automatisoituja työnkulkuja tekstinkäsittelyyn ja käännöstarpeisiin. Oikein määriteltynä tämä ominaisuus säästää valtavasti aikaa hallinnollisista tehtävistä sekä tarjoaa parempaa tehokkuutta tekstin tuottamiseen ja julkaisuun automatisoinnin kautta. Työnkulussa voit esimerkiksi:

 • Sallia liitännäisen julkaista tuotetekstejä uusille markkinoille, samaan aikaan kun tekstit toimitetaan Contentorilta. Tuotetekstit voidaan siten julkaista ilman manuaalista käsittelyä tai odotusaikaa.
 • Luoda automaattisia tilauksia, kun uusia tuotteita luodaan tai ladataan Magento-järjestelmään. Oikein toteutettuna tämä voi minimoida ajan, joka kuluisi manuaalisten tilausten tekemiseen. Lisäksi asianmukainen toteutus varmistaa, ettei tekstiä unohdeta tai jätetä turhaan odottamaan.

Asennus

Täältä löydät täyden dokumentaation sekä paljon hyviä käytännön vinkkejä alkuun pääsemiseksi.

 1. Liitännäisen ja ohjelmointirajapinnan dokumentaatio löytyvät täältä. Täysi dokumentaatio.
 2. Asenna API. Liitännäinen asennetaan sen tekijän kautta ja se löytyy Magento Marketplacesta.
 3. Konfiguroi liitännäinen. Liitännäisesi konfiguroidaan ennen kuin se on valmis käytettäväksi. Tuotekehittäjän dokumentaatio ohjaa sinut läpi asetusten, mutta olemme aina paikalla, mikäli tarvitset neuvoja.

Tuki

Autamme sinua mielellämme, mikäli tarvitset apua asennuksen toteutukseen, asetuksiin tai muihin käytännön kysymyksiin liittyen.

Linkki dokumentaatioon. Koskee sekä liitännäisiä että APIa.

Löydät meidät myös Magento Marketplacesta, josta voit aina löytää viimeisimmän version liitännäisestä.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen dev@contentor.se tai täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme.

Avainominaisuudet

 • Tuotetekstien käännökset
 • Versionhallinta
 • Lokalisoitujen tuotteiden automaattinen tuonti
 • Automaattinen käyttöönotto tuonnin yhteydessä
 • Kontekstin lähettäminen tilausten yhteydessä
 • Täysi tilauskatsaus
 • Yksittäiselle tuote-/kategoriasivulle kirjautuminen
 • Tilausstatuksen yleiskatsaus
Illustration över ett API:s funktion

Contentor GO!

Automatisoi teksti- ja käännöstyö integraation kautta. APImme tai liitännäistemme avulla voit nopeasti ja helposti lähettää, noutaa ja julkaista verkkotekstiä suoraan verkkokauppa-alustassasi tai CMS-järjestelmässäsi.

Contentor API

Contentor API on tekninen moottori, joka pyörittää Contentor GO! -liitännäistä. API-ohjelmointirajapinnan avulla voit lähettää ja vastaanottaa tilauksiasi, käsitellä tekstiesi eri versioita sekä hallinnoida tilauksiasi – kaikki tämä omasta back-endistäsi käsin.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen

  Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
  Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
  Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen