Contentor ? Magento

Magento-liitännäisen avulla voit aloittaa Contentor GO! -palvelun käytön nopeasti ja helposti. Tilaa tekstikäännökset ja muuta uutta sisältöä suoraan omalta alustaltasi. Kun voit automatisoida tilausprosessin tilaamalla tekstejä joko massana tai yksittäin, ja sitten julkaista automaattisesti oikoluetut tekstit, säästät arvokasta aikaa, jonka voit käyttää verkkobisneksesi pyörittämiseen.

Contentor API – Magento

Magento-liitännäisen avulla voit aloittaa Contentor GO! -palvelun käytön nopeasti ja helposti. Tilaa tekstikäännökset ja muuta uutta sisältöä suoraan omalta alustaltasi. Voit automatisoida tilausprosessin tilaamalla tekstejä joko massana tai yksittäin.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään sekä Contentor GO! API -palvelua että liitännäisiä, joten voit luottaa toimintojemme varmuuteen ja kattavuuteen. Tarjoamme käyttäjillemme mahdollisuudet virtaviivaiseen sisällönhallintaan sekä optimoidut prosessit tekstin luomiseen. Magento-käyttäjänä voit käyttää Contentor GO! -palvelun innovatiivisia tekstiversioiden hallintapalveluja. Näin voit varmistaa, että tiettyjen tuotteiden tekstisisältöä voidaan päivittää yksittäisille markkinoille, edistääksesi laadukasta liiketoimintaa kaikilla yrityksesi toiminnan kannalta oleellisilla markkinoilla.

Automatisointi

Moduulin avulla voit määrittää automaattisia työnkulkuja teksteillesi ja käännöstarpeillesi. Oikein käyttöönotettuna se säästää hallinnollista aikaa ja lisää merkittävästi tehokkuutta.

 • Sallia liitännäisen julkaista tuotetekstejä uusille markkinoille, samaan aikaan kun tekstit toimitetaan Contentorilta. Tuotetekstit voidaan siten julkaista ilman manuaalista käsittelyä tai odotusaikaa.
 • Luoda automaattisia tilauksia, kun uusia tuotteita luodaan tai ladataan Magento-järjestelmään. Oikein toteutettuna tämä voi minimoida ajan, joka kuluisi manuaalisten tilausten tekemiseen. Lisäksi asianmukainen toteutus varmistaa, ettei tekstiä unohdeta tai jätetä turhaan odottamaan.

Asennus

Seuraa näitä kolmea helppoa vaihetta käytön aloittamiseksi. Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli kaipaat tukea tai neuvoja asentamiseen.

 1. Lue dokumentaatio. Lue ensiksi developer-dokumentaatiomme, jonka löydät täältä.
 2. Asenna seuraavaksi API. Liitännäisen voi asentaa Magento Connect Managerin kautta, lataamalla tiedostopaketin suoraan, tai halutessasi manuaalisen asennuksen voit valita FTP-latauksen tai tehdä sen SSH:n kautta.
 3. Konfiguroi sitten liitännäinen. Kehittäjän dokumentaatio opastaa sinua konfiguraatiossa, mutta tukea kaivatessasi olemme aina saatavilla.

Tuki

Autamme sinua mielellämme, mikäli tarvitset apua asennuksen toteutukseen, asetuksiin tai muihin käytännön kysymyksiin liittyen.

Linkki dokumentaatioon. Koskee sekä liitännäisiä että APIa.

Löydät meidät myös Magento Marketplacesta, josta voit aina löytää viimeisimmän version liitännäisestä.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen dev@contentor.se tai täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme.

Avainominaisuudet

 • Tuotetekstien käännökset
 • Kuvatekstien käännökset
 • Kategoriatekstien käännökset
 • CMS-sivujen käännökset
 • URL-osoitteen polkutunnuksen luonti paikallisen nimen perusteella
 • Versionhallinta
 • Tilausten työnkulun automatisointi
 • Lokalisoitujen tuotteiden automaattinen tuonti
 • Automaattinen käyttöönotto tuonnin yhteydessä
 • Kontekstin lähettäminen tilauksen yhteydessä
 • Täysi tilauskatsaus
 • Mahdollinen manuaalinen tuonti
 • Yksittäiselle tuote-/kategoriasivulle kirjautuminen
 • Tilausstatuksen yleiskatsaus
 • Lisätoiminnot mukautettavalla koodilla (hooks)

Demo – tuotetekstien käännös

Demo – yksittäinen tuoteteksti

Illustration över ett API:s funktion

Contentor GO!

Automatisoi teksti- ja käännöstyö integraation kautta. APImme tai liitännäistemme avulla voit nopeasti ja helposti lähettää, noutaa ja julkaista verkkotekstiä suoraan verkkokauppa-alustassasi tai CMS-järjestelmässäsi.

Contentor API

Contentor API on tekninen moottori, joka pyörittää Contentor GO! -liitännäistä. API-ohjelmointirajapinnan avulla voit lähettää ja vastaanottaa tilauksiasi, käsitellä tekstiesi eri versioita sekä hallinnoida tilauksiasi – kaikki tämä omasta back-endistäsi käsin.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen

  Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
  Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
  Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen