Contentor 🌼 Prestashop

Contentor GO! integroituu suoraan PrestaShop-alustan back-endiin parantaakseen prosesseja tekstinkäsittelyn ja käännösten luomisessa sekä verkkokaupankäynnin tuotteissa ja verkkosivuilla. Contentor API mahdollistaa rajoittamattoman sisällönhallinnan minimaalisella hallinnalla.

Contentor API – Prestahop

PrestaShop-liitännäinen yhdistää Contentor GO! -palvelun toiminnallisuuden saumattomasti verkkosivustosi palvelimeen. Contentor GO! on heti käyttövalmis, kun olet viimeistellyt helpon asennusprosessin, joten voit aloittaa automatisoidun käännöstilauksen mahdollisimman pian.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään niin Contentor APIa kuin vastaavia liitännäisiäkin, joten voit olla varma, että sinulla on aina toimiva palvelu, joka tarjoaa viimeisimmät päivitykset ja ominaisuudet. PrestaShop-käyttäjänä saat Contentorin automatisoidut palvelut suoraan oman alustasi kautta. Näin käytät vähemmän aikaa tilausten luomiseen ja säästät aikaa verkkokauppasi muihin toimintoihin.

Yksinkertaista käännöstyösi

Contentor GO! -liitäntä yksinkertaistaa tekstin- ja sisällöntuotannon tilausprosessin ja mahdollistaa sinun luoda automatisoituja työnkulkuja sisällön julkaisuun. Optimoiduilla asetuksilla säästät arvokasta aikaa hallinnollisissa tehtävissä, kuten tilausten teossa ja verkkotekstin prosessoinnissa. Tuloksena on parannettu tehokkuus sekä merkittävästi lyhyempi aika tekstien tilauksesta niiden julkaisuun verkkosivuillasi.

Määritä liitäntäsi julkaistaksesi tuotteita uusilla markkinoilla heti, kun valmis teksti vastaanotetaan Contentorilta, tai automatisoi tekstitilaukset uusille tuotteille ja uusille markkinoille vähentäen samalla sekä odotusaikaa että sivuilta puuttuvia tekstejä.

Asennus

Täältä löydät täyden dokumentaation sekä paljon hyviä käytännön vinkkejä alkuun pääsemiseksi. Voit ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset neuvoja.

  1. Liitännäisen ja APIn dokumentaatio. Täysi dokumentaatio.
  2. Asennus. Prestashopin moduulinkäsittelijän avulla
  3. Konfiguroi. Tutustu dokumentaatioon tai ota meihin yhteyttä saadaksesi apua konfiguroinnissa.

Tuki

Annamme mielellämme neuvoja käyttöönottoa, konfiguraatiota tai parhaita käytäntöjä koskien.

Linkki dokumentaatioon. Koskee sekä liitännäisiä että APIa.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse suoraan osoitteeseen dev@contentor.se tai käyttää kotisivuillamme olevaa yhteydenottolomaketta.

Avainominaisuudet

  • Tuotetekstien käännökset
  • Versionhallinta
  • Lokalisoitujen tuotteiden automaattinen tuonti
  • Kontekstin lähettäminen tilauksen yhteydessä
  • Tilausstatuksen yleiskatsaus
  • Kullekin tuote-/kategoriasivulle kirjautuminen
Illustration över ett API:s funktion

Contentor GO!

Automatisoi teksti- ja käännöstyö integraation kautta. APImme tai liitännäistemme avulla voit nopeasti ja helposti lähettää, noutaa ja julkaista verkkotekstiä suoraan verkkokauppa-alustassasi tai CMS-järjestelmässäsi.

Contentor API

Contentor API on tekninen moottori, joka pyörittää Contentor GO! -liitännäistä. API-ohjelmointirajapinnan avulla voit lähettää ja vastaanottaa tilauksiasi, käsitellä tekstiesi eri versioita sekä hallinnoida tilauksiasi – kaikki tämä omasta back-endistäsi käsin.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen

100 % tyytyväisyystakuu!
Ei vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Joustava & turvallinen