Google Ads

Google Ads tai sponsoroidut linkit – rakkaalla lapsella on monta nimeä – on erittäin tehokas tapa levittää viestiäsi nopeasti. Google Ads ja hakukonemarkkinointi (SEM) mahdollistavat kohderyhmäsi suoran tavoittamisen. Hyvän ja oikeanlaisen Google Ads -kampanjan merkitys on todella suuri.

Pitkä kokemus Google Ads -käännöksistä

Contentor on työskennellyt pitkään Google Ads -kääntämisen parissa, sekä jatkuvissa kampanjoissa että tilanteissa, joissa liiketoimintaa lanseerataan uusissa maissa. Teemme sen kolmella eri tasolla, budjetista ja odotuksista riippuen. Yksinkertaisin vaihtoehto on kustannustehokas tapa lähteä liikkeelle suurella määrällä mainoksia – palvelulla, joka on erittäin suosittu.

Tasosta riippumatta menestyksekäs käännöstyö edellyttää kyseisellä kielellä tehtyä avainsana-analyysiä. Mikäli yrityksellä ei ole siihen riittäviä taitoja tai valmista yhteyttä SEO-toimistoon, Contentor voi auttaa teitä asiassa.

Ota meihin yhteyttä

Meille on kaiken A ja O, että sinä asiakkaanamme olet tyytyväinen siihen mitä toimitamme ja että haluat jatkaa yhteistyötä kanssamme. Jos sinulla on kysyttävää käännöspalveluistamme tai haluat tietää lisää hinta-/laatutasoista – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Pääset alkuun nopeasti

Matalimman tason Google Ads -käännnöksissä voimme auttaa teitä nopeasti ja erittäin kustannustehokkaasti liikkeelle mainoksilla, joissa käytetään useita kieliä. Kaikki pohjoismaiset kielet, mutta myös eurooppalaiset kielet, kuten saksa, ranska, espanja, puola, tulevat kyseeseen.

Olemme koonneet paketin, joka sopii juuri niihin tarpeisiin, joita olemme kohdanneet vuosien varrella toimiessamme tällä toimialalla. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin.

Google Ads -käännösten yhteydessä sovellamme, kuten aina, lupauksiamme.

100 % tyytyväisyystakuu

Markkinoilla on suuri tarve ainutlaatuisille teksteille. Sen vuoksi keskitymme varmistamaan, etteivät tekstimme muistuta muita internetissä julkaistuja tekstejä. Tiedämme myös, että asiakkaamme haluavat laadukkaita, tasalaatuisia tekstejä sekä mahdollisimman vähän manuaalisesti hallinnoitavaa työtä.

Illustration över ett API:s funktion

Contentor GO!

Automatisoi teksti- ja käännöstyö integraation kautta. APImme tai liitännäistemme avulla voit nopeasti ja helposti lähettää, noutaa ja julkaista verkkotekstiä suoraan verkkokauppa-alustassasi tai CMS-järjestelmässäsi.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksen

100 % tyytyväisyystakuu!
Ei vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Joustava & turvallinen