Oletko kiinnostunut hakemaan joukkoomme, mutta jokin asia jäi askarruttamaan? Käythän kurkkaamassa vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa career@contentor.se, jos et löydä vastauksia kysymyksiisi tältä sivulta.

Tuleeko minulla olla jokin tietty tutkinto tai sertifikaatti, jotta voin työskennellä Contentorilla?

Työskentelemme erilaisista kielistä innostuneiden ihmisten kanssa ja tuemme luovaa, joustavaa ja rajatonta työskentelytapaa. 

Huomioithan, ettemme tee auktorisoituja käännöksiä.

Millainen prosessi on päästä kirjoittamaan tai kääntämään Contentorille?

Päästäksesi osaksi jatkuvasti kasvavaa kirjoittajien ja kääntäjien tiimiämme sinun tulee läpäistä arviointiprosessimme, jolla varmistamme, että työsi laatu vastaa asettamiamme standardeja.

  1. Täytä hakemus hakeaksesi kirjoittajan tai kääntäjän tehtävää. 
  2. Jos päätämme jatkaa hakuprosessiasi, yhtenä työsuhteesi ehtona on kielen arviointiprosessimme, joka sinun tulee läpäistä. Sinulle lähetetään lyhyt testi, joka sinun täytyy tehdä sillä kielellä, jonka kirjoittajaksi tai kääntäjäksi olet hakenut. Jos olet hakenut esimerkiksi suomen kielen kirjoittajaksi, testissäsi tulet kirjoittamaan suomeksi. 
  3. Jos läpäiset arviointiprosessimme, valmistelemme sinulle työsopimuksen ja salassapitosopimuksen.
  4. Kun kaikki tarvittavat dokumentit on allekirjoitettu, sinusta tulee osa globaalia sisällöntuotantotiimiämme. 

Työskentelenkö kokoaikaisesti? 

Contentorilla työskennellään projektikohtaisten tehtävien parissa. Se tarkoittaa, että kääntäjänä tai kirjoittajana sinulla on vapaus valita, hyväksytkö vai hylkäätkö sinulle tarjotun tehtävän. Se tarkoittaa myös, ettemme voi taata tiettyä määrää työtä viikossa tai kuukaudessa. Suurin osa kirjoittajistamme ja kääntäjistämme kuitenkin työskentelee meille kokoaikaisesti tai lähes kokoaikaisesti.

Osaan sujuvasti useampaa kieltä. Voinko hakea kirjoittamaan ja kääntämään useammalla kielellä? 

Huomioithan, että kielen, jota haet kääntämään tai kirjoittamaan, tulee olla äidinkielesi. Jos kuitenkin olet monikielinen ja kielitaitosi toisessa (tai kolmannessa) kielessä on äidinkielesi tasolla, voit aina suorittaa arviointiprosessin myös muilla kielillä. Sinun on siis mahdollista työskennellä myös niillä kielillä, joissa olet läpäissyt arviointimme. 

Kuinka paljon voin tienata?

Contentor tarjoaa kilpailukykyisen palkan työstäsi. Tarkka palkka vaihtelee kunkin tehtävän luonteen ja vaikeustason mukaan. Jos päätämme jatkaa hakuprosessia kanssasi, tulet saamaan tietopaketin, jossa on lisätietoa palkkausjärjestelmästämme. Lähetä hakemuksesi täältä: https://contentor.com/career/.

Millaisia tekstejä voin kirjoittaa tai kääntää?

Käännämme, kirjoitamme ja tuotamme sisältöä pääasiallisesti erilaisille verkkokaupan alalla toimiville asiakkaillemme. Se tarkoittaa, että käännät ja kirjoitat tuotekuvauksia, uutiskirjeitä, blogijulkaisuja ja muita tekstejä, joita käytetään erilaisilla verkkosivustoilla.

Kuinka maksan veroni työskennellessäni Contentorilla? 

Jos maksat verosi Ruotsiin, me huolehdimme veroista ja muista vähennyksistä puolestasi. Käytämme sivutyön tuloveroprosenttia (30 %), ellet ilmoita meille toisin. 

Jos maksat verosi johonkin toiseen valtioon, sinun täytyy huolehtia veroista ja muista vähennyksistä itse. Suosittelemme, että otat yhteyttä paikalliseen verotoimistoon mahdollisimman pian ja selvität, tuleeko sinun maksaa verot suoraan palkastasi vai ilmoitatko ne jälkikäteen, kun tiedät, kuinka paljon tulet tienaamaan koko vuoden aikana.

Agreement icon highlighting USP argument100 % tyytyväisyystakuu!
Agreement icon highlighting USP argumentEi vain käännöksiä, vaan myös lokalisointia
Agreement icon highlighting USP argumentJoustava & turvallinen